Това е новият модул Забележка за заглавката . Той може да се използва за съобщения от Cookie Law или за всякакви други съобщения, които може да се наложи да съобщите на посетителите си.

За нас

Във всяка гостна стая вече се обособява кът с мека мебел и кът за хранене. Това обуслява и наличието на 2 маси - холна и трапезна в една стая. Почти винаги когато се ползва едната - другата е свободна и само заема място. Нашата маса много лесно се трансформира от ниска холна масичка във висока трапезна и обратно. Оказва се, че е най-стабилната комбинирана маса в света до този момент. 
МОДЕЛА НА МАСАТА Е ПАТЕНТОВАН!!!
Всеки опит за производство на подобна маса, при която допълнителнителните плотове на трапезния вариант са или са закрепени за краката на холния вариант, се наказва с глоба, конфискация на масата и на имуществото с което е произведена. Собственик на патента е "Релакс Трейд" ЕООД - Троян, 0670 6 08 08, 088 725 22 91, zezo@abv.bg Предвидена е награда за първия, който ни съобщи за производство или търговия на подобна маса от неупълномощена от нас фирма.